TV Serie: Na de vloed

Na de Vloed – Dordrecht en het water: toen, nu en straks’ volgt in vier afleveringen de zoektocht van de nieuwsgierige Bosse Beckers over het Eiland van Dordrecht naar de gevolgen van de Sint Elisabethsvloed. Bosse is verplaatst zich per elektrische fiets over het eiland.

Op prachtige locaties ontmoet hij mensen die antwoord kunnen geven op als ‘Wat is er allemaal verdwenen door de vloed?‘, ‘Wat is er in de 600 jaar erna voor in de plaats gekomen?’, ‘En wat betekent dat voor Dordrecht en de Dordtenaren? Nu en in de Toekomst?

RTV Dordrecht maakte in opdracht van gemeente Dordrecht deze documentaire over de impact van de Sint Elisabethsvloed op Dordrecht. Vier afleveringen van een kwartier, waarin wordt gekeken naar de gevolgen van de vloed voor de mensen, het landschap, de economie en de natuur op het Eiland van Dordrecht.

De serie ‘Na de Vloed’ wordt uitgezonden op TV Dordrecht op vrijdag 2 juli, vrijdag 9, vrijdag 23 en vrijdag 30 juli, en via de online media van RTV Dordrecht.

De afleveringen zijn vanaf de dag van uitzending ook hier te bekijken.

‘Na de Vloed’ is een co-productie van RTV Dordrecht en programmamaker Tako Bolt, het camerawerk is van Fokko van der Straaten en Robert Kraak.