Volg Inspecteur S op zijn bloedstollende zoektocht naar de dader van één van de grootste onopgeloste misdaden van de 15e eeuw. Wie is verantwoordelijk voor al die slachtoffers en zal de schuldige gevonden worden?

Ga mee terug in een tijd waarin duistere krachten spelen, een kat een kind redt en ridders elkaar nog met zwaarden betwisten. Help Inspecteur S mee om het mysterie te ontrafelen en alle antwoorden boven water te krijgen.

Inspecteur S en de grote doorbraak (8+) is een spannende, interactieve en humorvolle whodunnit waarin poppenspeler Martin Soeters (bekend van Huisje Boompje Beestje) als verteller samen met onder andere Opa Willem, een dijkgraver en de hooghartige ridder Crent a Pouper achter de oorzaak van de Sint Elisabethsvloed probeert te komen.

Praktisch:
De voorstelling is geschikt voor groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs | ook voor speciaal onderwijs
Duur: circa 40 minuten
Speeldata: Van 1 oktober t/m 15 november 2021
Locatie: Speellokaal of gymzaal

Organisatie:
Namens de Gemeente Hoeksche Waard en Stichting Beeldend Jeugdtheater mag CMK Hoeksche Waard in samenwerking met Theaterbureau Frijns 35 theatervoorstellingen aanbieden en inplannen voor de scholen in de Hoeksche Waard voor €50,- per klas van 25 – 30 leerlingen

Voorstelling bij jullie op school?

Zouden jullie het als basisschool in de Hoeksche Waard leuk vinden als deze voorstelling bij jullie op school komt? Teken dan nu in via onderstaand mailadres! Helma en Pauline van CMK Hoeksche Waard nemen dan contact op voor de planning van de voorstellingen.

Let op: Indeling vindt plaats op volgorde van aanmelding. Mocht er geen geschikte ruimte beschikbaar zijn op school, laat het dan weten via de mail.

Aanmelden: hwagemakers@debhw.nl