Meerdaagse wandeling
In 4 of 5 dagen trek je door de prachtige Brabantse en Dordrechtse Biesbosch. Iedere dag loop je zo’n 15 tot 20 kilometer buiten de gebaande paden. Er zijn geen markeringen in het veld, dus je navigeert de route via de gratis app IVN Routes. Op de route kun je bij verschillende andere Gastheren van de Biesbosch terecht voor een overnachting (reserveer zelf óf laat het doen), een kop koffie met een sterk verhaal en/of een lekkere lunch.

Verlangen naar de overkant
Het verlangen naar de overkant staat centraal in de meerdaagse trektocht. Niet voor niets start de route Buiten de Waterpoort in Gorinchem, waar je de veerpont naar Woudrichem neemt. En hoewel niet verplicht, het luisteren naar het audioverhaal van veerman Thomas maakt de wandeling een stuk leuker. Hij leidt je met bijzondere verhalen langs het waterliniepad, de uitgestrekte natuur van de Oost- en Noordwaard in de Brabantse Biesbosch en vervolgens de Dordrechtse Biesbosch.

Dus pak binnenkort je rugzak, strik je wandelschoenen, vergeet je telefoon niet helemaal op te laden en trek de natuur in!

Bekijk de route Meer informatie