Contact met de pers

De herdenking van 600 jaar Elisabethsvloed is een project dat bestaat uit vele verschillende activiteiten die plaatsvinden in een groot gebied. Vanuit de “centrale organisatie” verzorgen we de overkoepelende promotie van al deze activiteiten. In gezamenlijkheid kunnen we er ook voor zorgen dat andere activiteiten meeprofiteren van de eigen promotie en publiciteit. Zie het als een soort vliegwiel, samen staan we sterk.

Een belangrijk punt hierin is de communicatie naar de pers. Als alle partijen blijvend communiceren dat de activiteit een onderdeel is van de 600 jaar Elisabethsvloed dan zorgt dat voor meer naamsbekendheid en (hopelijk) combinatie-bezoek.

We vragen alle organisaties om bij de eigen communicatie de volgende onderdelen op te nemen.

  • Voor contact met de lokale pers graag de kernboodschap, het logo en de url van de website meesturen.
  • In de voetnoot “Voor de redactie”graag de volgende regel toevoegen: Voor algemene overkoepelende informatie over dit themajaar kunt contact opnemen met Richard Stomp, richardstomp@gmail.com, 06-13620713;
  • Indien landelijk pers contact met u opneemt dan graag Richard Stomp op de hoogte brengen zodat ook de overkoepelende boodschap overgebracht kan worden;

Heeft uw activiteit of persbericht geleid tot aandacht in de media? Laat het ons weten en we plaatsen het op de website. Hiermee creëren we een mooi overzicht van media-aandacht en achtergrondverhalen.

De kernboodschap Aanmelden publicatie

Download het logo

Ter gelegenheid van 600 jaar St Elisabethsvloed is er een logo ontwikkeld. Als alle deelnemende organisaties het logo goed en consequent gebruiken zorgen we er samen voor dat er meer herkenning bij bewoners en bezoekers ontstaat. Via de onderstaande link kunt u het logo downloaden en de toepassing ervan bekijken.Wilt u het logo in een ander bestandsformaat gebruiken dan kunt u deze website gebruiken.

Download het logo Instructie logo-gebruik

Kernboodschap

We hebben een kernboodschap opgesteld die kan worden gebruikt in eigen persberichten en communicatie met de pers.

Download de kernboodschap

Aanmelden perspublicatie

Geef hier een korte intro over het artikel/publicatie. Max 50 woorden.
DD slash MM slash JJJJ
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Contactgegevens

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft jouw activiteit of persbericht geleid tot aandacht in de media? Laat het ons weten en we plaatsen het op de website. Hiermee creëren een mooi overzicht van media-aandacht en achtergrondverhalen.